PUBLICITAT

Sorprès un andorrà circulant a més del doble de la velocitat permesa

  • El jove viatjava a 216 km/h quan els Mossos d'Esquadra el van detectar i denunciar
EL PERIÒDIC
BALSARENY / ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El vehicle andorrà, sorprès pels Mossos d'Esquadra circulant a 216 quilòmetres per hora. Foto: MOSSOS D'ESQUADRA

Els Mossos d'Esquadra, la policia autonòmica catalana, van sorprendre divendres passat un jove de 20 anys al volant d'un cotxe amb matrícula andorrana i que conduïa a 216 quilòmetres per hora, en una carretera on el límit màxim és de 100 quilòmetres per hora, segons va informar el cos policial.

Els agents de la policia catalana el van interceptar en un tram de la C-16 al seu pas per Balsareny (Bages), al punt quilomètric 69. Els Mossos d'Esquadra van denunciar al conductor per un presumpte delicte contra la seguretat viària, tipificat a l'article 379 del Codi Penal espanyol, i va ser citat a declarar com a imputat al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa. La velocitat a la què viatjava constitueix un il·lícit penal en doblar el màxim permès.

El denunciat és un jove andorrà veí de Sant Julià de Lòria, que respon a les inicials A. S. R.

ACCIDENTS A LA XARXA VIÀRIA DEL PAÍS / A les carreteres andorranes es van produir ahir dos accidents que van causar dos ferits. El primer va tenir lloc cap a les 12 hores a la urbanització Can Diumenge, a Escaldes-Engordany. La col·lisió va ser entre dos turismes, un Opel Zafira i un Volkswagen Golf, tots dos am matrícula del Principat. La conductora del primer vehicle, una dona portuguesa resident de 44 anys va resultar-ne ferida, aparentment lleu.

Pel segon accident, el Servei de Policia va rebre l'avís a les 13.38 hores. En aquest cas, els vehicles implicats van ser un turisme Volvo V50 i una motocicleta Kawasaki Z1000, tots dos també amb matrícula andorrana. La col·lisió per abast va tenir lloc a l'avinguda Príncep Benlloch, a l'alçada del número 31, a Andorra la Vella. En aquest accident va resultar ferit el motorista, un home andorrà de 27 anys. En aquest cas, va patir contusions lleus, segons van informar des de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell. En tots dos casos van rebre l'alta ahir mateix.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT