PUBLICITAT

Vallnord millora els resultats respecte la temporada anterior

  • Els ingressos van caure un 5%, però la contenció de la despesa va ser major
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Martí Rafel Foto: TONY LARA

El Consell d'Administració de Vallnord es va reunir ahir al matí per fer el tancament provisional dels comptes de la temporada d'hivern. A falta de l'auditoria per poder fer el tancament definitiu, el director general de Vallnord, Martí Rafel, va avançar que els resultats seran millors que l'any passat tot i haver patit un descens del nombre de forfets venuts. Així, Rafel fa una valoració positiva de les xifres indicant que ha estat un tancament «satisfactori» i que s'ha fet molt bona feina amb la contenció de la despesa sense que això afecti a la qualitat i les valoracions dels clients.

Vallnord va tancar la temporada d'hivern 2010-2011 amb uns ingressos de prop del 5% menys que l'any passat ja que es van vendre un total de 755.000 jornades d'esquí, però tot i així el director general, Martí Rafel, va avançar que el resultat final millorarà respecte de la temporada anterior. Aquest increment del benefici es deu a la contenció de la despesa que s'ha fet durant la temporada, que ha estat aplaudida per Rafel, segons va informar l'ANA. Tot i així, el director general va voler ressaltar el fet que la reducció de la despesa no hagi afectat a les valoracions que fan els clients de l'atenció i la qualitat de les pistes. En aquest sentit va indicar que s'ha volgut controlar al màxim la despesa evitant que tingués conseqüències negatives.

LA MALA JUGADA DEL CALENDARI / D'altra banda, Rafel va fer referència al fet que la temporada es va espatllar al mes d'abril ja que fins aleshores estava sent positiva. Com a xifra d'exemple va indicar que del 27 de març al 25 d'abril del 2011 es van vendre al voltant de 50.000 jornades d'esquí mentre que del 27 de març al 18 d'abril del 2010 se'n van ventre 103.000. Aquesta comparativa evidencia la gran diferència de resultats en els darrers dies de la temporada.

Quant a la propera temporada, Rafel es va mostrar esperançat i va manifestar que el calendari «pinta millor que l'any passat» i que si el temps acompanya i es manté la contenció de la despesa, es podran aconseguir molt bons resultats.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT