PUBLICITAT

Gilles Serra, nou director general del BIBM

  • Serra relleva a Quera per la prejubilicació d'aquest segons el procediment del banc
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Gilles Serra Foto: EL PERIÒDIC

El primer executiu de Banc Internacional Banca Mora, BIBM, Joan Quera, fins ara conseller-director general del Grup, serà rellevat per Gilles Serra, que ocupava la direcció general de Crédit Agricole Private Banking Espanya. El relleu es farà efectiu el 15 de juliol i Joan Quera mantindrà la seva plaça de conseller de BIBM. El motiu del relleu és la prejubilació de Quera, que liderava el grup bancari des de març de l'any 2003.

La prejubilació de Quera es produeix segons el procediment en vigor a BBVA, el banc que va ser soci majoritari de BIBM fins l'any 2006 i del que procedia Joan Quera. Està previst que Gilles Serra s'incorpori al grup bancari el proper 15 de juny i que, durant un mes, treballi conjuntament amb Quera per posar-se al corrent de totes les qüestions inherents al seu càrrec.

El futur conseller-director general, Gilles Serra, va néixer a París i compta amb una dilatada experiència en el sector bancari. Qui serà nou director general del BIBM ha ocupat durant la seva trajectòria professional durant els llocs d'alta responsabilitat en el món financer a Bangladesh, Nigèria, Bombai i Beirut, entre d'altres. Així mateix, Serra va dirigir el departament tècnic franco-paquistanès del grup Paribas, va ser director de la Banque Indosuez a Barcelona i també conseller del Banco ACAC Crédit Agricole de Montevideo. Des de 2004 era director general de Crédit Agricole Private Banking Espanya. Serra va presidir la Cambra Franco-Espanyola de Comerç i Indústria i va ser assessor del Comerç Exterior de França.

EXPANSIÓ / BIBM destaca que durant els més de vuit anys en què ha ocupat la direcció general de BIBM, Joan Quera ha participat en l'expansió internacional, la gestió d'esdevenir un banc 100% andorrà, i el reconeixement com banc de l'any el 2009 per The Banker, entre altres fites.

Abans de prestar els seus serveis a BIBM, Quera va treballar en entitats com Bankinter, Argentaria i BBVA, on va ser sostdirector general responsable de riscos de banca al detall per Espanya i Portugal.

BIBM es defineix com un grup bancari andorrà, que té com a objectiu atendre les necessitats dels seus clients i satisfer les seves expectatives, amb una organització orientada a la creació de valor i amb la qualitat com a element fonamental.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT