PUBLICITAT

Sallés és l'única en arribar al podi i Garcia es queda a les portes

  • Babi surt perjudicada de la nova normativa de punts i es queda sense bronze
I. MOURE
ESCHEN

Periodic
Sallés al podi, ahir. Foto: I. M.

Laura Sallés va ser l'unica lluitadora de la Fandjudo capaç d'arribar al podi.Dani Garcia es va quedar amb la mel als llavis en perdre el darrer combat de la repesca amb polèmica arbitral inclosa i Alda Babi va sortir perjudicada de la nova normativa de punts que s'aplica en les competicions amb format de lligueta (no compten els combats guanyats i perduts, sinó els punts que s'aconsegueixen) i va quedar fora del podi en produir-se un triple empat.

PLATA QUE SAP A OR / Sallés va tenir una actuació pràcticament impecable en la categoria de menys de 63 quilograms. El tros que li va faltar per estar perfecta va ser el que va decidir que no pugés al calaix més alt del podi ja que va guanyar tres dels quatre combats que va disputar contra Marcon Bezzina (Malta), Charlotte Arendt (Luxemburg) i Regina Biedermann (Liechtenstein) però no va poder amb la favorita, la monegasca Anne-Laure Bonnet en un combat igualadíssim que va perdre per un koka. Posteriorment Bonnet també va perdre però no va ser suficient per arribar a l'or.

Dani Garcia (menys de 66) va vèncer Bob Schmit (LUX) en el primer combat i va perdre en el segon davant Jeremy Saywell (MAL) i en la repesca pel bronze va caure contra Massimiliano Urbinati de San Marino amb polèmica perquè li van castigar amb un ippon una acció tan polèmica que fins i tot va requerir del vídeo.

Alda Babi (menys de 52) va perdre tres combats i va guanyar un en una lligueta amb cinc participants i el triple empat entre les tres últimes la va deixar fora del podi.

Per últim Patrick Ferreira (-73) i Èric Risco (+100) van perdre els quatre combats de la lligueta i Oriol Servera va caure en la primera ronda de -81 i en la repesca.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT