PUBLICITAT

El River ha de donar el pas endavant en el tercer partit

  • El Joan Alay acull la cita que posarà els andorrans o els mallorquins amb avantatge
R. M. S.
ESCALDES-ENGODANY

Periodic
Santamaría, Matalí i Zamora, durant l'entrenament Foto: ÀLEX LARA

La sèrie final per l'ascens a la LEB Or ja és al Principat per posar avui al davant el BC River Andorra i l'Iberostar Mallorca Bàsquet. Només un podrà accedir a la segona categoria del bàsquet espanyol, i en aquest treball el conjunt andorrà té aquesta nit a partir de les 21.00 (en directe per RTVA i RNA) una bona opció de donar un pas endavant en la sèrie, empatada a una victòria per cadascú després dels dos partits disputats a Inca divendres i diumenge passats.

Els dos equips arriben a aquest enfrontament amb les seves armes. És a dir, el River compta amb la baixa coneguda i transcendental del seu pivot Justin Howard, però una baixa que porta tot el play-off i que el conjunt que entrena Joan Peñarroya ha sabut suplir amb eficiència. Així, l'únic que arriba una mica tocat a aquest enfrontament és Rafa Casals, l'altra gran torre de l'equip, que ha patit aquesta setmana un procés gripal que el manté amb totes les alarmes engegades. Pel que fa a la resta, Peñarroya disposarà de tota l'artilleria, uns jugadors que han hagut d'agafar diferents rols a cada partit i que aquesta nit hauran de treballar de la mateixa manera per sobreviure a la potència ofensiva dels mallorquins, autèntics matadors de la cistella.

CRIDA AL PÚBLIC PER OMPLIR L'ALAY / El club ha treballat durant els últims dies per aconseguir tenir la millor entrada de la temporada al pavelló Joan Alay. Aquest escenari ha estat l'escollit per aquest enfrontament per la demanda expressa a la directiva per part dels jugadors i el cos tècnic, que van gaudir de tot el suport dels aficionats en els últims dos enfrontaments de la sèrie de semifinals contra el Promobys Tíjola al que el River va eliminar.

Així, el club assumeix aquest pavelló com a talismà i pretén omplir-ho amb un miler de persones gràcies a les cadires extra que s'han habilitat en diferents alçades per tenir millor visibilitat del que passi a la pista de joc. «La gent està il·lusionada amb l'equip, es nota aquesta il·lusió que hi ha i esperem que ens ajudi en els moments que més ho necessitem», va dir ahir un Joan Peñarroya que té clar que el primer objectiu és «gaudir del bàsquet i d'una final d'uns play-off d'ascens, cosa que no es juga tots els dies».

El club obsequiarà els primers 500 aficionats que arribin al Joan Alay amb una samarreta de suport a l'equip. El preu per als no socis és de 10 euros per als dos partits a casa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT