PUBLICITAT

Salvat, la gran novetat en la llista inicial per a Eslovàquia

  • Destaca la baixa a la convocatòria de Sergio Moreno, que es troba sense equip
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
La selecció, durant un entrenament al camp d'Aixovall Foto: TONY LARA

El seleccionador nacional Koldo Álvarez va donar ahir una primera llista de 25 jugadors per acabar de preparar el duel del pròxim dissabte contra Eslovàquia a Bratislava. El tècnic va incloure en la llarga convocatòria inicial Quim Salvat, que debuta a una cita amb la selecció a una primera llista, tot i que no té assegurada la seva presència entre els 18 que viatjaran demà a la nit. Així mateix, destaca l'absència de Sergio Moreno, que des de fa uns mesos no té equip després que deixés l'Hellín. Moreno és habitualment un dels fixes de Koldo a les convocatòries internacionals.

De moment, la tricolor està formada per 25 jugadors. Els tres porters són José Antonio Gomes, Ferran Pol i Josep Rivas, mentre que de defenses hi són Jordi Escura, Ilde Lima –s'incorpora avui a l'equip, perquè ahir estava jugant amb el Bellinzona pel descens–, Óscar Sonejee, Emili Garcia, Marc Bernaus, David Maneiro, Adrian Rodrigues i Àlex Somoza, els migcampistes Xavi Andorrà, Josep Manel Ayala, Manolo Jiménez, Dani Mejías, Marc Pujol, Quim Salvat, Marcio Vieira, Cristian Martínez, Marc Vales i Marc Garcia, i els davanters Sebas Gómez, Juli Sánchez, Fernando Silva i Jordi Rubio.

Amb tot, Koldo Álvarez sap que té alguns jugadors amb problemes físics, com Marc Pujol –el problema de tota la temporada–, Marc Garcia –un turmell tocat–, o dubtes per problemes personals d'altres homes.

ELS JUGADORS DE L'ANDORRA, TOCATS / Molta feina psicològica haurà de fer el cos tècnic de la selecció amb els nou jugadors del FC Andorra que de moment són a la llista oficial per jugar contra Eslovàquia. Koldo Álvarez va assumir ahir que l'últim entrenament havia estat una mica dur, amb el desànim encara als rostres dels jugadors que van perdre l'ascens a Primera Catalana el passat diumenge al camp de l'EFAC Almacelles. «Estan encara una mica tocats, però els recuperarem», va dir.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT