PUBLICITAT

El quart Campus Carles Riba aplegarà els 180 participants

  • Hi haurà dos torns, amb la presència de jugadors professionals
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Riba, en primer terme, ahir durant la presentació. Foto: ANA / M. T.

El quart Campus Carles Riba comptarà amb 180 participants, una vintena més que l'any passat, seguint amb el creixement que cada any ha anat experimentant. El seu responsable i director tècnic del FC Andorra, Carles Riba, va assegurar ahir a la presentació que ja fa dos mesos que s'han tancat les inscripcions, i que hi havia fins a 250 joves interessats, tot i que ho han acotat a 180 per mantenir la qualitat del producte. Les dates, del 3 al 9 i del 10 al 16 de juliol i dirigit a joves d'entre 7 i 15 anys. El campus compta amb el patrocini de Crèdit Andorrà i el suport del Govern i del Comú de la capital.

Hi haurà un 65% de participants provinents de fora d'Andorra, i aquest any s'ha aconseguit arribar a onze nenes inscrites. Mentre que en d'altres edicions la participació estava igualada entre els provinents d'Andorra i els de fora, aquesta edició el percentatge dels jugadors de fora ja és superior, amb joves de Màlaga, Granada i, sobretot, de Catalunya.

Carles Riba va assegurar que es tracta d'un «campus cinc estrelles» perquè es compta amb un elevat nombre de monitors tots de tercer nivell, amb un metge i un fisioterapeuta permanents, i també perquè al llarg dels quinze dies van fent acte de presència alguns dels millors jugadors d'aquest esport a nivell espanyol. A més, a banda de l'entrenament en futbol sala, hi ha tota una sèrie d'activitats complementàries que permeten treballar les relacions entre els alumnes. De fet, Riba ha assegurat que l'objectiu és assolir un bon grau d'aprenentatge però també que els jugadors gaudeixin i «sigui una setmana inoblidable», segons va manifestar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT