PUBLICITAT

Avui hi han opcions de que caiguin fins a set medalles en la segona jornada

I M.
VADUZ

Avui, en el segon dia de competició a Liechtenstein després que ahir només competís l'equip d'esquaix, poden començar a ploure els metalls.

Fins a nou esports tindràn presència tricolor: ciclisme, judo, tir, més esquaix, natació, vòlei, vòlei platja, tennis i natació entren en escena.

Ariadna Tudel aspira a pujar al podi en la prova de ruta de ciclisme, igual que en la categoria masculina en la prova per equips –tot i que aquesta es preveu més difícil– i en la qual hi prendran part David Albós, David Fernández, Miquel Afonso i Julio Pintado.

En natació apunten al metall Hocine Haciane en 200 papallona i Mònica Ramírez en els 100 lliures tot i que també neden Èrica Beleta, Pablo Feo, Oriol Cuñat i Gerard Baldrich.

Pel que fa al judo hi haurà l'actuació de Patrick Ferreira en menys de 73 quilos, Oriol Servera en menys de 81, Alda Babi en menys de 52 i opten a guanyar medalla Èric Risco en més de cent quilos, Dani Garcia en menys de 66 i Laura Sallés en menys de 63.

També hi haurà actuació en tennis amb els individuals i els dobles mixtes que jugaran Jamba Poux i Anna Aguareles-Loan i en tir Ester Barrugués buscarà accedir a la final en carabina d'aire, prova que afronta les classificatòries amb una dotzena de participants.

En vòlei platja hi haurà la primera jornada de competició tant en la categoria masculina contra San Marino com en la femenina davant Malta, en vòlei Andorra s'enfronta en el primer partit amb Luxemburg (els dos que s'han de disputar el bronze) i en esquaix la tricolor torna a entrar en escena amb el segon partit de la lligueta contra Luxemburg.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT