PUBLICITAT

Bon debut de la tricolor sense recompensa contra la favorita

  • L'equip que capitaneja Suarez cau per 3-2 contra Liechtenstein després d'anar 1-2
IVÁN MOURE
VADUZ

Periodic
Foto:

La selecció andorrana, que per primera vegada competia en uns Jocs dels Petits Estats, va deixar una gran imatge en el debut, ahir a l'Squash House de la capital de Liechtenstein. El combinat que capitaneja Lluís Suarez, que s'enfrontava contra l'amfitrió, que a sobre de ser el gran favorit per a l'or comptava amb el suport públic, i va caure per un ajustat 3-2 després de tenir el rival contra les cordes amb un 1-2 després del tercer enfrontament.

INICI ESPERANÇADOR / Ramon Hotchandani va donar esperances a la parròquia tricolor, esperonada per un espectador de luxe com era el Cap de Govern Toni Martí, que va seguir al peu de la lletra la promesa de veure tots els equips andorrans possibles en competició abans de marxar avui a primera hora de la tarda i no es va voler perdre el primer que entrava en escena. Hotchandani va vèncer el duel entre els número 5 de les delegacions davant Markus Sulser per la via ràpida. 3-0 amb parcials de 9-11, 6-11 i 9-11.

El següent duel era entre Santi Bos i el jove de 19 anys i d'origen britànic –la meca de l'esquaix– Finlay Davey. «Em sento culpable d'haver perdut. Ha estat més per errades pròpies», va reconèixer Bos després de caure en tres sets, 11-4, 11-7 i 11-9. El cert, però, és que la gran tècnica de Finlay va marcar la derrota del quart espasa andorrà.

Lluís Suarez era el següent en entrar en acció com a número tres, contra un jugador incansable i agressiu com era Peter Maier. Més que un partit va ser una guerra psicològica en el partit amb diferència més llarg dels cinc. La tècnica d'un Suarez que compta amb 51 primaveres contra la força del rival. I es va imposar la qualitat i l'experiència, després de quatre sets (11-6, 8-11, 7-11 i 6-11).

El cert, però, és que la remuntada de Liechtenstein va ser amb tota justícia. Òscar Costa va caure en tres sets contra Linus Schnarwiler i Eduard Rosell també es va quedar a zero davant Marcel Rothmund. Però va ser un gran començament.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT