PUBLICITAT

Martí es troba amb el primer ministre de Liechtenstein

EL PERIÒDIC
VADUZ

Periodic
El cap de Govern, Toni Martí, es va reunir amb el primer ministre de Liechtenstein, Klaus Tschütscher. Foto: SFGA

El cap de Govern, Toni Martí, s'ha interessat per l'experiència de Liechtenstein com a membre de l'Espai Econòmic Europeu, ja que es tracta d'un petit estat que ha hagut d'assumir una part important del cabal comunitari. Martí va mostrar aquest interès durant la trobada que va mantenir ahir al matí amb el primer ministre de Liechtenstein, Klaus Tschütscher. Aquesta reunió es va fer aprofitant l'estada del cap de Govern a Liechtenstein amb motiu de la cerimònia inaugural dels Jocs dels Petits Estats.

El cap de Govern es va reunir, així mateix, amb els capitans regents de Sant Marino, Maria Luisa Berti i Filippo Tamagnini, amb qui va parlar de l'acostament a la Unió Europea que estan duent a terme els dos estats. Les dues parts van acordat continuar la cooperació establerta en aquest àmbit.

Ahir al vespre, just abans de la cerimònia d'inauguració dels Jocs dels Petits Estats, que va tenir lloc a l'estadi de futbol de Vaduz, Toni Martí es va trobar oficialment amb el príncep Albert de Mònaco.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT