PUBLICITAT

La Comissió Permanent es reuneix per analitzar les incompatibilitats

  • La socialdemòcrata Sílvia Bonet no ha demanat l'excedència
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

La Comissió Permanent del Consell General es reuneix avui per primer cop amb l'objectiu, tal com és habitual a començament de legislatura, d'analitzar les incompatibilitats dels consellers generals. En aquest sentit, es comprovarà que tots els consellers amb plaça a l'Administració hagin demanat la corresponent excedència, que en aquest cas són un total de deu, set del grup parlamentari de Demòcrates per Andorra i tres del socialdemòcrata. Segons informava ahir l'ANA, sembla ser que una de les conselleres del grup parlamentari socialdemòcrata, Sílvia Bonet, no ha presentat l'excedència, per la qual cosa la Comissió Permanent haurà de fer-ho constar i demanar-li formalment que solucioni la qüestió.

Dels deu consellers generals que tenen incompatibilitat de càrrec, tal com fixa la Llei qualificada, semblar ser que Sílvia Bonet és l'única que no ha fet els tràmits per demanar una excedència del seu lloc de treball al SAAS. D'altra banda, Martí Salvans resta pendent que es reuneixi el Consell d'Administració de FEDA perquè se li concedeixi l'excedència. La resta de consellers que han hagut de demanar excedència són Mònica Bonell, Roser Bastida, Monserrat Gil, Sílvia Calvó, Meritxell Mateu, Mariona Gonzàlez i David Ríos.

Cal recordar que hi ha un cas anterior en què una consellera general, Lurdes Font, va exercir com a parlamentària sense renunciar a la seva plaça de llevadora, i que es va permetre a causa de la manca de professionals d'aquesta especialitat al país.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT