PUBLICITAT

Detinguts quatre romanesos per diversos furts

  • La Policia va trobar roba, ulleres de sol, perfums i un ordinador al vehicle
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Edifici de la Policia. Foto: TONY LARA

La Policia va detenir el passat dissabte quatre persones de nacionalitat romanesa per furts de mercaderia en diversos establiments comercials del país. L'operació va començar al migdia del passat dia 28 de maig quan la Policia va ser alertada pels treballadors d'una perfumeria ubicada en un centre comercial d'Andorra la Vella, que hi havia un home amb un comportament estrany. Els agents van controlar l'home, de 36 anys i nacionalitat romanesa, i li van trobar una bossa de mà folrada amb alumini per evitar les alarmes, amb tres perfums valorats en 500 euros al seu interior.

La Policia va explicar ahir que dues hores abans d'aquests fets, se'ls havia informat que dos homes i una dona haurien sostret deu ulleres de sol per valor de 900 euros en un establiment d'Escaldes-Engordany, i se'ls n'hauria facilitat la descripció. De fet, la descripció d'un d'ells coincidiria amb l'home controlat a la perfumeria.

DETENCIONS ENCADENADES / Amb el primer, la resta de les detencions van venir encadenades. Posteriorment, cap a les 15.30 hores, va arribar a les dependències policials una dona de 30 anys i nacionalitat romanesa que va manifestar ser la dona de l'home controlat a la perfumeria. La dona coincideix amb la descripció dels presumptes autors del robatori de les ulleres de sol.

La investigació va permetre controlar pels voltants del Despatx Central de Policia, a un tercer individu que coincidia amb les descripcions, també de nacionalitat romanesa i 33 anys. Així mateix, els agents van localitzar el vehicle dels presumptes autors dels furts, un Fiat Marea amb matrícula espanyola, i una quarta persona, de nacionalitat romanesa i 26 anys.

L'escorcoll al vehicle va permetre localitzar deu ulleres de sol corresponents a les sostretes en l'establiment d'Escaldes-Engordany, vuit peces de vestir, valorades en uns 300 euros, un ordinador portàtil, dos perfums i vuit cremes corporals.

Dos representants dels establiments perjudicats van cursar les corresponents denúncies. Els quatre individus van ser detinguts, i posteriorment els tres primers van passar a disposició judicial i el quart va quedar en llibertat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT