PUBLICITAT

La plataforma Rocafort atura l'activitat d'oposició al vial

  • Els seus membres defugen un «nou pelegrinatge per partits polítics»
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

La plataforma Rocafort ha descartat iniciar noves accions per fer sentir les seves demandes respecte a les obres del vial de Sant Julià de Lòria. Un dels seus membres, Jesús Paricio, va dir a l'ANA que el grup rebutja iniciar «un nou pelegrinatge per partits polítics» per tal de plantejar les seves demandes que, ara per ara ja passen per la construcció d'un túnel artificial davant de la plaça Laurèdia que aculli una plaça pública.

Paricio va explicar que la plataforma «en aquest moment encara defensem i pensem que en el futur un altre cònsol, que no fos necessàriament del PS, sinó també conservador» podria fer el passeig que des de la plaça Laurèdia desemboqués a la muntanya passant per damunt del riu. «En el futur aquest espai que ha quedat tocat per les obres es pot reconvertir», va opinar el membre de la plataforma.

De moment, però, la plataforma Rocafort no creu que hagi de fer més accions i considera que el cap de Govern, Toni Martí, quan vulgui conèixer «el dossier del vial des de tots els angles» podrà tenir en compte l'opinió del partit lauredià Segle 21, que ha donat suport a la plataforma.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT