PUBLICITAT

La UE Engordany obté la seva primera Lliga LAB en vèncer el segon partit de la final

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

La Lliga LAB ja té campió, i nou campió, perquè la UE Engordany va estrenar el seu palmarès en aquesta competició després d'imposar-se en el segon partit de la final del play-off al BC In Principat per 50-66. El guanyador de la competició nacional ha aconseguit el títol després d'una magistral temporada en què no ha perdut cap partit en la fase final i només un durant la fase regular, precisament contra l'In Principat.

La final del play-off es presentava en aquest segon duel de cara per a l'Engordany, que ja tenia al seu favor una primera victòria que li deixava a tocar el títol. Amb tot, el partit de diumenge no va ser fàcil per al campió, perquè l'In Principat, com ha fet durant tota la temporada, sempre ha lluitat fins al final per posar les coses complicades a l'equip que era el gran favorit. L'In Principat va fer un gran esforç per recuperar durant varies fases del matx el terreny que perdia respecte a l'Engordany, però al final el destí va ser que el campió va aixecar el títol gràcies al 50-66 i al 2-0 de la final.

ESCALDES I RIVER, EN MINIBÀSQUET / La jornada final de la lliga de minibàsquet (LAMB), disputada el passat cap de setmana, va coronar campions el BC Escaldes en categoria escolar i en categoria benjamí, mentre que en mini es va imposar el BC River Andorra. En escolar, segon va ser el Col·legi dels Pirineus, i tercere el River, mentre que en benjamí segon va ser el River i tercer l'Escaldes B. En mini, segon va ser Escaldes i tercer el Col·legi dels Pirineus.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT