PUBLICITAT

El conductor d'un quad pateix una lesió medul·lar en un accident

  • El jove va ser traslladat amb helicòpter a l'Hospital de la Vall d'Hebrón
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Els desperfectes a causa de l'accident a Santa Coloma, ahir al matí. Foto: ÀLEX LARA

Un jove resident portuguès va patir ahir un greu accident al carrer Ciutat de Valls mentre circulava amb un vehicle quad. Segons va informar la Policia, en l'accident –que va tenir lloc quan faltaven uns deu minuts per les tres de la tarda– només hi havia implicat aquest vehicle i agents del Grup d'Investigació d'Accidents de Trànsit es van traslladar al lloc dels fets, instruint el pertinent atestat de circulació per tal d'esbrinar les causes probables de l'accident. El jove de 28 anys va patir una lesió medul·lar, segons va explicar el cap de guàrdia de l'Hospital Nostra Senyora de Mertixell, i va ser traslladat amb helicòpter cap a l'hospital barceloní de la Vall d'Hebron.

D'altra banda, cap a les 4.30 de la matinada, dos joves andorrans de 19 i 22 anys van resultar ferits lleus en topar contra un vehicle estacionat al carrer Pobladó de Santa Coloma.

ACCIDENT MORTAL / Un vehicle amb matrícula andorrana es va veure implicat el dissabte al vespre en un accident mortal. Els fets van passar a la L-311, al municipi de Cervera. Segons la informació facilitada pels Mossos d'Esquadra, el sinistre es va produir després d'un xoc frontal entre dos vehicles, un de matrícula espanyola i l'altre andorrana, per causes que es desconeixen, i com a conseqüència, va morir l'acompanyant del vehicle amb matrícula espanyola, M. L. D., de 29 anys. El conductor del cotxe amb matrícula espanyola va resultar ferit greu, i un nadó de 14 mesos que viatjava en el mateix vehicle va quedar ferit lleu. La víctima mortal era d'origen argentí i resident a Espanya.

De l'altre vehicle implicat en el sinistre, el que duia matrícula andorrana, el conductor va resultar ferit lleu i l'acompanyant, ferida greu.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT