PUBLICITAT

Osasuna i Espanyol guanyen

  • Les selecció andorrana benjamina obté un onzè lloc i l'alevina acaba vuitena al Torneig
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
La final d'alevins entre el València i l'Osasuna, ahir a Aixovall. Foto: ÀLEX LARA

Molta calor i moltes ganes de futbol. Aquests són els dos ingredients que van confluir ahir al camp d'Aixovall, on es van disputar les semifinals i les finals del Torneig Internacional Memorial Francesc Vila, en una jornada matinal que va comptar amb molt de públic i dos campions, Espanyol (benjamins) i Osasuna (alevins).

La jornada estava abonada al futbol, després del partit de la Champions la nit anterior amb l'espectacular triomf del Barça. Potser alguns d'aquests joves talents del futbol jugaran algun dia una gran final a Europa, però ahir i dissabte van demostrar que la pilota es toca de petit si de gran es vol ser una figura de l'esport rei per excel·lència. En la categoria alevina l'Osasuna es va classificar per a la final després de superar el Benfica a la tanda de penals, ja que el partit va acabar sense gols. En l'altre partit, el València va supera per la mínima (1-0) els joves futbolistes de l'Espanyol. Ja a la final, els navarresos van superar els valencians per 2 a 0.

Pel que fa a l'altra categoria (benjamina), l'Espanyol es va imposar per 1 a 0 al Villareal, mentre que l'Athlètic de Bilbao va guanyar per 2 a 1 al Madrid. El títol va ser per als blanc-i-blaus, que van golejar als bascos (5-0).

Pel que fa a la participació andorrana, la selecció alevina que entrena Òscar Sonejee va acabar en la vuitena posició després d'empatar a zero amb l'Athlètic de Bilbao, ja que els bascos es van imposar als penals. L'altra selecció, la benjamina, va tenir millor fortuna i va guanyar també als penals a l'Sporting de Gijón (el matx va acabar amb el marcador a zero gols), ocupant finalment l'onzè lloc. La grada va estar plena en aquest últim dia del Torneig.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT