PUBLICITAT

Dos motoristes resulten ferits en un parell d'accidents de circulació

  • Fonts hospitalàries confirmen que es tracta de ferides de poca consideració
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

La primera part del cap de setmana s'ha saldat amb un parell d'accidents de circulació. El primer d'ells va tenir lloc divendres a la tarda, a Andorra la Vella, i el segon, ahir al migdia, dins del terme de Sant Julià de Lòria. En tots dos casos, els motoristes implicats en els accidents van resultar ferits de caràcter lleu.

Segons va informar la Policia mitjançant un comunicat, el primer accident es va produir al voltant de les 18.30 hores de divendres, al punt quilomètric 2,230 de la carretera general. És a dir, a l'altura de l'Estadi Comunal de la capital.

En aquest cas, es va produir una col·lisió entre una motocicleta Suzuki GSX 650 i un turisme BMW X6, tots dos amb matrícula andorrana. El conductor de la motocicleta, un home andorrà de 30 anys, va resultar ferit, tot i que fonts hospitalàries van confirmar que es tractava de lesions lleus.

Pel que fa al segon accident, a la CG1, molt a prop de la font del Ferro de Sant Julià de Lòria, hi ha haver un únic vehicle implicat: una motocicleta Honda Dax 70, amb matrícula andorrana. El conductor, en aquest cas un home andorrà de 53 anys, va patir ferides, igualment de poca consideració. Segons va informar la Policia,el més probable és que la causa de l'accident fos una distracció.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT