PUBLICITAT

Segon assalt de la final de nou a Mallorca i amb la lliçó apresa

  • Peñarroya reclama la tensió necessària que va faltar a l'inici del primer enfrontament
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Sánchez avança amb la pilota al quart partit contra el Tíjola, a l'Alay. Foto: TONY LARA

Aquesta nit, de nou al pavelló municipal d'esports d'Inca, hi ha el segon enfrontament de la final del play-off d'ascens de la LEB Plata 48 hores després que el River perdés en el mateix escenari el primer enfrontament per 92-83. Aquest segon assalt s'afronta amb la lliçó apresa, traient conclusions sobre com es va produir la derrota divendres i Peñarroya ho té clar si el River vol tornar al Principat amb un 1-1: «S'han de millorar algunes coses, hem de treure profit de l'experiència del primer partit i està clar que fins el descans no vam seguir el ritme. No vam començar amb la tensió necessària i ho vam pagar», va dir el tècnic fent autocrítica.

DEFENSA, DEFENSA I DEFENSA / Centrant-se en els motius concrets el tècnic tricolor va argumentar: «Si una cosa hem demostrat en la temporada regular, i així ho reflecteix la classificació, és la nostra defensa. No els podem deixar còmodes perquè tenen un talent enorme a nivell ofensiu i si els deixes, et maten. Hem d'evitar els 58 punts que vam encaixar en els primers vint minuts perquè basant-me en la imatge que vam donar després del descans queda clar que tenim capacitat per jugar-li de tu a tu al Mallorca».

I sí, Peñarroya considera una obvietat tornar al Principat amb un 1-1: «És un anàlisi evident però no necessitem precipitació. El vestidor està tranquil, continua amb ganes perquè queden quatre partits encara i tenim clar que s'han de relativitzar tant les victòries com les derrotes. Guanya el que arriba a tres i anem 1-0. No hi ha res decidit passi el que passi demà [ahir per al lector]», va assegurar fugint de tota pressió.

DUES SESSIONS EN 48 HORES / El River va entrenar ahir a la tarda i també aquest matí en el Municipal d'Inca. Dues sessions suaus per no carregar als jugadors amb tot el vestidor a disposició, gràcies a que el primer partit no va tenir cap víctima de les lesions. De nou s'espera un partit amb un alt ritme de joc contra el segon classificat de la fase regular al qual en la primera volta el River va saber guanyar amb autoritat. Aquell 75-85 fa creure que és possible guanyar a Inca i lluitarà fins el final perquè la LEB Or està a tres esglaons.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT