Derrota del Cevalls a la pista del Cambrils en el darrer desplaçament

CAMBRILS

L'Andorra HC Cevalls va perdre per 5-3 el divendres a la nit a la pista del Cambrils en el darrer desplaçament de la temporada. L'equip que dirigeix José Luís Alessi va mancar de la tensió necessària que suposa lluitar el algun objectiu –ja està salvat i no pot optar a l'ascens– davant d'un equip que si vencia s'assegurava de manera matemàtica la permanència en la Primera Divisió Catalana.

Així doncs quan el Cevalls va voler despertar ja perdia per 3-0, resultat amb el qual es va arribar al descans. L'equip tricolor, ja amb l'alicient de buscar la remuntada, va posar-se 3-2 en la represa amb gols de Marc Martín de penal i d'Edu Rocha de falta directa. El Cambrils va tornar a marcar distàncies amb el 4-2, Àlex Martín tornava a ficar l'equip andorrà en el partit però a falta d'un parell de minuts per al final va arribar el 5-3 definitiu.

El Cevalls finalitzarà la lliga a casa, el divendres vinent a les 21.50 hores, al pavelló Comunal contra el Juneda.