PUBLICITAT

Un incident entre conductors acaba amb detenció per agressió

  • L'home ha estat relacionat amb d'altres incidents similars i la víctima va patir lesions de caràcter lleu
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El lloc on van succeir els fets, fotografiat ahir a la tarda. Foto: ÀLEX LARA

El Servei de Policia va detenir dijous un home després que agredís una dona davant del Punt de Trobada per una disputa relacionada amb la conducció. L'origen del conflicte es situaria abans d'entrar a la duana espanyola per una maniobra discutible d'un conductor i la disputa es va allargar fins al centre comercial, on els dos conductors, un home i una dona, van parar els vehicles i la discussió va derivar en una agressió per part de l'home vers la dona. El detingut ja havia protagonitzat altres conflictes similars amb anterioritat, segons va poder saber aquest rotatiu. Es tracta d'un home andorrà de 46 anys, que després de passar a disposició judicial el mateix dia dels fets va quedar en llibertat.

Els fets van passar dijous al voltant de les 10 del matí quan els dos vehicles entraven al país. L'home hauria fet alguna imprudència, obligant a accelerar el turisme que duia davant per evitar el cop. I la seva conductora no hauria evitat retreure-li l'actitud imprudent per senyes a través del retrovisor. Un cop passada la frontera, el conflicte es va encendre. Segons van explicar alguns testimonis, els dos vehicles pujaven en paral·lel, i el que circulava pel carril de l'esquerra –el conduit per l'home– intentava algunes maniobres estranyes.

Llavors van parar, en un espai davant el Punt de Trobada. Quan la dona va demanar-li explicacions, la resposta la va rebre en forma de bofetada, segons van manifestar alguns testimonis. Els presents, des de l'altra vora de la carretera, van narrar que l'home, de més d'1,8 metres d'alçada, va ser qui va començar a agredir la conductora, que intentava protegir-se dels cops sense massa èxit. Tot i això, ella també hauria enviat algun que altre cop a l'agressor, però emparant-se en la legítima defensa. Fins i tot quan els solidaris trucaven a la Policia, l'agressor continuava propinant cops a la dona. Aquests van prestar testimoni en favor de la dona davant els agents de policia, assegurant que havia estat l'home qui havia iniciat la baralla, sent el primer en aixecar la mà i pegar a la dona.

Els agents de l'ordre es van presentar al lloc dels fets amb rapidesa, provinents del punt fronterer, i van prendre pres l'home. Segons va poder saber EL PERIÒDIC, el detingut –andorrà de 46 anys– ja havia estat relacionat en diverses ocasions amb d'altres incidents similars.

L'ESTAT DE LA VÍCTIMA / La víctima va presentar denúncia davant el Servei de Policia per l'agressió patida i va ser examinada pel departament de medicina forense. Malgrat que les lesions físiques van ser de poca consideració –en principi rascades i contusions sense més importància–, no és menys cert que el dany psíquic va ser més important.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT