PUBLICITAT

Miquel Abras completa el cartell de La Nit de 40 Principals

  • El cantant català presentarà els temes del seu últim àlbum, 'Temps de zel'
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El cantant de la Bisbal d'Empordà, Miquel Abras. Foto: TONY LARA

El cantant català Miquel Abras completa el cartell de La Nit de 40 Principals, un concert que, tal com ja es va avançar fa una setmana, comptarà amb el mític duet OBK i Madretomasa. Abras aprofitarà l'actuació a la sala del Prat del Roure d'Escaldes-Engordany per presentar el seu últim treball, Temps de zel, un àlbum que, segons l'artista, «s'endinsa en la part més fosca de les relacions humanes» i és considerat, per tant, el treball més directe i personal del músic de la Bisbal d'Empordà.

Miquel Abras ha guanyat, entre altres, el Premi internacional Carles Sabater 2004, per la cançó Fent camí, i el Sona9 de l'any 2005, cosa que li va donar l'oportunitat de gravar el seu primer àlbum, Entre mil vidres trencats. Els temes Entre mil vidres trencats, Fràgil i Fent camí han aparegut en diverses sèries de Televisió de Catalunya, cosa que ha contribuït a la popularitat de l'artista empordanès.

EL RETORN D'OBK / El cap de cartell del concert del pròxim 16 juny és el duet OBK, que presentaran els temes del seu últim treball 20 OBK, un disc que recopila els greatest hits de la banda catalana en el decurs dels 20 anys de carrera musical. Això sí, els temes han estat arranjats pel productor musical Xasqui Ten, amb l'objectiu de donar-los un caire més actual.

Pel que fa a Madretomasa, el quartet presentarà el seu primer treball, Deep jobs. Es tracta d'un disc amb sis temes que van des de l'indie fins al rock, però amb un so particular que la banda vol convertir en el seu segell distintiu. El grup està format per Fano Pallarés, Oriol Vilella, Àlex Moldes i Josu Adanez.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT