PUBLICITAT

Martí explica als contractistes que modificarà la Llei del sòl

  • El canvi ha d'evitar el reemborsament immediat de la cessió del 15%
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Martí es reuneix amb representants de l'Alcoda, ahir. Foto: SFG

El cap de Govern, Toni Martí, es va reunir ahir amb la Junta de l'Associació de Contractistes d'Obres (Acoda), a qui va explicar que el Govern treballa en un paquet de mesures urgents, que inclou la modificació de la Llei del sòl. En aquest sentit, Martí els va informar que la redacció d'aquest text està molt avançada i que el presentarà en la propera reunió de cònsols, que tindrà lloc el pròxim 7 de juny.

De fet, el ministre de Finances i Funció Pública, Jordi Cinca, que ahir va actuar de portaveu del Govern, va explicar que Martí ja ha comunicat als cònsols la voluntat d'assistir a aquesta reunió, amb l'objectiu de posar damunt la taula les diferents mesures per a la reactivació econòmica que necessiten del consens amb els comuns. Això inclou l'esmentada modificació de la Llei del sòl, però també la simplificació dels tràmits per a l'obertura de comerços.

La modificació de la Llei del sòl ha de servir, entre altres, per evitar el desemborsament immediat de la totalitat de la cessió en efectiu, que ascendeix al 15% del valor del sòl per a les zones consolidades, cercant també sistemes de fraccionament.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT