PUBLICITAT

Una nova comissió del PS intentarà una candidatura unitària

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Una nova comissió de militants del Partit Socialdemòcrata (PS), encapçalada per Dolors Carmona, es reunirà demà per intentar impulsar una candidatura unitària per al comitè executiu que s'ha de triar en el proper congrés del 18 de juny. El compromís es va adquirir aquest dimecres al vespre durant la reunió convocada per Esquerra Socialista, i un grup de cinc persones es va oferir per intentar apropar posicions entre els militants del PS.

Segons recollia ahir l'ANA, Esquerra Socialista (ES) no formaria part de la candidatura, ja que les converses que van mantenir amb el sector encapçalat per Jordi Font es van haver de deixar perquè el manifest d'ES no els havia agradat. Tot i així, el portaveu d'ES, Josep Maria Cucalón, va assegurar que el seu corrent donaria suport a aquesta candidatura unitària perquè la comitiva s'ha compromès a «no deixar de banda cap sensibilitat».

La reunió programada per aquest divendres al vespre té com a objectiu començar a treballar per aconseguir preparar una candidatura unitària de cara al congrés del PS. Segons Dolors Carmona, la voluntat és «englobar el màxim de corrents i no deixar ningú al marge».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT