PUBLICITAT

Cursa de dones per sensibilitzar i lluitar contra el càncer de mama

  • El recorregut serà de tres quilòmetres entre Andorra la Vella i Escaldes-Engordany
E. O. G.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Els organitzadors presenten l'esdeveniment ahir. Foto: BIBM

L'Associació de Dones d'Andorra i el grup Alba –de dones afectades pel càncer de mama– estan organitzant pel proper dia 3 de juliol la primera cursa de la Dona. L'objectiu principal és lluitar contra el càncer de mama i recaptar fons per al grup Alba, per tal que pugui continuar amb la seva tasca de suport a les afectades. Per a l'organització d'aquest acte, que es vol que tingui un caràcter lúdic i de trobada, les dues entitats han aconseguit la col·laboració de BIBM, InOut, Illa Carlemany i Coca-cola, a més del suport del Govern, els comuns d'Andorra la Vella i Escaldes-Engordany –per on transcorrerà el recorregut de tres quilòmetres de la cursa–i altres empreses i entitats.

El recorregut encara s'ha d'acabar de perfilar al costat de l'Agència de Mobilitat i els comuns afectats, i es podrà fer corrent o caminant. El que sí se sap és que la línia d'arribada serà a l'Illa Carlemany, que els dies previs acollirà diferents activitats de sensibilització entorn el càncer de mama.

La participació està limitada a dones i nenes, i segons van explicar els organitzadors, ja han confirmat la seva presència les cònsols de la capital i Escaldes –Rosa Ferrer i Montserrat Capdevila respectivament–. També volen implicar la subsíndica, Mònica Bonell, i treballen per comptar amb la presència d'alguna altra dona rellevant.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT