PUBLICITAT

Detingudes quatre persones per furts amb força a Sant Julià i Encamp

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

La Policia va detenir aquest dimecres tres dones i un home per diversos furts amb força comesos a Sant Julià de Lòria i Encamp des del mes de març passat. Els presumptes autors haurien sostret 2.000 euros i mercaderia diversa d'un bar, a més de realitzar tres furts amb força a un restaurant i dos comerços.

Els quatre establiments estan situats a Sant Julià . Però la investigació també ha permès descobrir elements que vincularien als detinguts amb un altre furt de mercaderia per valor de 1.200 euros a un establiment d'Encamp. A més, els investigadors no descarten que aquest grup pugui estar implicat en, com a mínim, dos furts amb força a dos domicilis particulars, també a Sant Julià, on es van sostreure joies dels inquilins.

Segons la Policia, el perjudici ocasionat en tots aquests fets podria ascendir a 5.000 euros, tot i que encara falta fer algunes valoracions. La investigació continua oberta i no es descarta que hi hagi més implicats en l'afer. Els quatre detinguts van ser posats a disposició judicial ahir.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT