PUBLICITAT

Concurs per afavorir la sostenibilitat

  • Pyrénées patrocina el LSdreams per promoure la creació de vocacions
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Un grup d'estudiants de La Salle Buen PAstor de Jérez de la Forntera ha estat el guanyador de la primera edició del concurs LSdreams, una iniciativa europea dirigida a tots els estudiants pre-universitaris de La Salle i patrocinada pel Grup Pyrénées. El concurs pretén afavorir l'evolució cap a un planeta més sostenible alhora que fomenta la creació de vocacions en els àmbits de l'Enginyeria, l'Arquitectura, la Gestió Empresarial i les Ciències de la Salut. La missió del LSdreams és cercar estudiants de La Salle a Europa que vulguin desenvolupar un projecte relacionat amb la sostenibilitat.

El projecte premiat va ser reconegut pel jurat del certamen pel seu nivell d'excel·lència a l'hora de presentar una proposta de gestió empresarial orientada a l'entorn local més immediat, segons exposava un comunicat de l'empresa patrocinadora del concurs, que era una de les premisses bàsiques de la convocatòria. Els premis per a les categories d'Enginyeria, Arquitectura i Ciències de la Salut van ser declarats deserts, en considerar el jurat que cap dels 26 projectes presentats complia amb els requisits exigits en les diferents categories. De totes maneres, sí que es van atorgar accèssits en reconeixement a l'esforç esmerçat pels alumnes.

Els premiats van ser obsequiats amb un Ipad per a cada membre del grup, i amb un viatge de tres dies a Barcelona i Andorra, on podran visitar les instal·lacions de La Salle, tant de Barcelona com de la recent creada Universitat Oberta La Salle a Andorra. Així mateix, podran visitar la seu corporativa del Grup Pyrénées, únic patrocinador del concurs.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT