PUBLICITAT

Cap a Mallorca arrossegant cansament i ganes d'èxit

  • El River arriba al primer partit de la final del 'play-off' amb Johnson recuperat i la moral pels núvols
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Johnson i Holmes (blau i blanc, a la dreta), en un tir lliure al quart partit de la sèrie River-Tíjola, al Joan Alay. Foto: TONY LARA

Queda un últim escoll. La final dels play-off d'ascens a la LEB Or dóna avui el tret de sortida per al River, que viatja a Mallorca arrossegant el cansament d'haver jugat vuit partits en les darreres tres setmanes però amb unes ganes d'èxit fora de tot dubte. El primer partit de la final, que com les semis i els quarts és al millor de cinc, es presenta aquesta nit a Inca (21.00 hores) amb la recuperació total per part de Rob Johnson, que es va fer un esguinç en el quart partit contra el Tíjola al Joan Alay, i de Pablo Sánchez, qui tenia molèsties a l'esquena.

El gran paper de l'equip que dirigeix Joan Peñarroya en les fases del play-off fa que el vestidor arribi a la cita amb la moral pels núvols. Tal i com va assegurar ahir el tècnic «tothom» està carregat, amb cops, amb molèsties... «Però el que hi ha en joc és tan important i tan maco que el cansament ha de passar a un segon pla». I segons va detallar als seus jugadors no li faltarà motivació: «Veig l'equip bé. Centrat, concentrat i disposat a tot».

DELS DUBTES A L'EUFÒRIA CONTENIDA / Els temps de crisi sembla que ha n quedat enrera definitivament. El River ha arribat a la final en les tres competicions que ha disputat aquesta temporada, però la derrota en la Copa a finals del gener va marcar un abans i un després per a un vestidor que des de llavors fins que va acabar la fase regular no acabava de trobar-se. Amb una plaça de play-off gairebé assegurada el cos tècnic va decidir canviar la planificació. «Pensàvem que era ideal», va recordar ahir Peñarroya. «I vam passar setmanes dolentes, amb derrotes que van generar dubtes però ara s'ha vist que havíem encertat. Hem arribat com volíem a aquest punt i ara no caurem en el relaxament».

¿I què té el Mallorca de perillós que no tingués el Tíjola? Doncs per al tècnic del River no hi ha dubte: l'atac. «No tenen tanta duresa defensiva ni l'agressivitat però sí que compten amb més talent ofensiu. Compten amb grans triplistes, fan un joc ràpid i tenen dos mestres en la posició de base, Bivia i Alonso, que fan fluir aquest estil de joc».

LES TRAVESSES NO VALEN / Fer números ara mateix és com topar-se amb una paret. Perquè el River va estar a punt de ser eliminat en el quart partit amb el triple que va fallar Bavosi amb el temps pràcticament complert i al final es va segellar l'accés a la final contra tot pronòstic, a Almeria. A Mallorca el tècnic signava un 1-1 però va deixar clar que tothom vol guanyar una final. El més important és saber recuperar-se per al següent partit, guanyis o no». I el River ha tingut, com el seu rival, descans des de diumenge. Tot està massa igualat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT