PUBLICITAT

L'Andorra espera tenir 300 aficionats a Almacelles

  • Hi han 150 reserves, hi haurà ple i es preveu una seguretat màxima
i. m.
andorra la vella

Periodic
Foto:

L'Andorra es jugarà el títol de campió de Lliga i l'ascens directe a la futura Primera Catalana diumenge a Almacelles, però serà com si jugués a casa, a Aixovall, perquè la direcció del club tricolor va demanar 300 entrades de les quals ahir a la tarda ja tenia 150 reservades.

Cal recordar que l'entitat posarà a disposició autocars tot i que el gerent, Emili Puig, va indicar ahir que moltes de les persones «aniran en cotxes particulars». Sigui com sigui hi haurà una samarreta d'obsequi per a tots els que comprin l'entrada ?costa 10 euros? i la seguretat garantida, ja que la Federació Catalana s'ha encarregat d'avisar a les forces de l'ordre per muntar un dispositiu adequat a un partit que està aixecant una enorme transcendència.

A nivell esportiu Richard Imbernón continua tenint a disposició a tota la plantilla i ja té l'onze clar, tot i que no vol fer-lo públic: «Poden haver baixes d'última hora per tant prefereixo no dir qui jugarà». El que sí que promet és fidelitat a l'estil de joc del seu equip. «Jugarem amb un 4-2-3-1, pressionant a dalt i tenint el màxim de possessió». El fet que Imbernón tingui a tots a disposició fa que hagi de fer una convocatòria i descartar tres jugadors.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT