PUBLICITAT

El camp d'Ordino acollirà partits del Francesc Vila

  • El torneig que es farà demà i diumenge i Andorra tindrà un equip en cada categoria
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Un jugador d'Osasuna, al 2010. Foto: TONY LARA

El camp d'Ordino acollirà per primera vegada alguns dels partits del Memorial Francesc Vila que es disputarà demà i diumenge en aquesta instal·lació en la categoria alevina i a Aixovall en la benjamina.

Serà un torneig que tindrà representació amb dos combinats de la selecció, un en cada categoria i un any més els equips convidats seran d'elit a nivell mundial: Espanyol, Getafe, Slavia de Praga, Reial Societat, Sporting de Gijón, Osasuna, Benfica, Vila-real, Athletic de Bilbao, Reial Madrid, Hajduk Split i com no, el vigent campió València.

El format de la competició serà el mateix per a les dues categories: una lligueta inicial amb tres grups de quatre equips dels quals els dos primers i els dos millors tercers es classificaran per als quarts de final mentre que l'últim tercer i els quarts de cada grup jugaran els mateixos partits i es classificaran per decidir del novè al dotzè lloc.

La lligueta i els quarts de final es jugaran dissabte i el diumenge es faran les semifinals, la final i el partit de consolació en una jornada que es concentrarà a Aixovall.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT