PUBLICITAT

Incoats expedients a 12 empreses per no constar els accionistes

  • Les societats tenen dos mesos per documentar les accions en títols nominatius
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El Govern ha incoat 12 expedients administratius a societats mercantils per desconèixer la titularitat de les accions. L'Executiu insta a aquestes societats a què en el termini de dos mesos documentin les accions de la societat en títols nominatius. Així apareixia publicat ahir al Butlletí Oficial de Principat d'Andorra. Concretament, els expedients s'han obert per infringir l'article 15, apartat 3 de la Llei de societats anònimes i de responsabilitat limitada, que estableix que «les accions i les participacions són indivisibles i acumulables, i s'han de documentar mitjançant títols, els quals han de ser nominatius, han d'estar numerats correlativament i podran incorporar una o més accions o participacions».

L'edicte posa de manifest que les empreses tenen un termini de dos mesos improrrogables, a comptar des d'ahir, per adaptar els estatuts socials, és a dir, per documentar les accions o participacions de la societat en títols nominatius. En cas de no fer-ho, s'anotarà al Registre de Societats Mercantils l'incompliment de l'article 15, apartat 3 de la Llei 20/2007, del 18 d'octubre, de societats anònimes i de responsabilitat limitada, com anotació preventiva.

L'expedient es podrà examinar a les dependències del Registre de Societats Mercantils (Camí de la Grau s/n, edf. Prat del Rull, d'Andorra la Vella) i presentar a l'instructor les al·legacions, els documents i les justificacions pertinents per la defensa dels seus drets.

Les societats mercantils afectades per aquests expedients són Avat SA, Iberia SA, Montana SA, Josep Torrallardona SA, Andorra produccions SA, Companyia d'Andorra SA, Constructora Internacional SA, Companyia Immobiliària i Comercial SA, Promocions esportives i turístiques SA, Edificis i Construccions andorranes SA, Companyia Andorrana de Gestió i Inversions SA, i Societat de leasing informàtica i reproducció d'Andorra SA, tal com recollia l'ANA.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT