PUBLICITAT

La Jonca actua en el Concert de Primavera

  • El concert coincideix amb el 10è aniversari de la jove formació
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El Govern d'Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà organitzen el Concert de Primavera protagonitzat per la Jove Orquestra Nacional de Cambra d'Andorra (Jonca). L'actuació es durà a terme el diumenge, a les 18.30 hores, a l'auditori Claror del Centre cultural i de congressos lauredià, coincidint amb el 10è aniversari de la jove formació.

El programa serà format per la Simfonia en re major de Boccherini, seguida de la Capriol Suite de Warlock i de les Danses de Transilvània de Bartók. Finalitzarà amb el Divertiment de dansa de Genzmer.

El concert és gratuït i els assistents tindran l'oportunitat d'escoltar la jove formació amb músics d'Andorra i Catalunya, que es va iniciar el passat mes de març, després de les proves de selecció, amb un total de 24 músics (sis violins primers, set violins segons, quatre violes, sis violoncels i un contrabaix).

La Jonca ha treballat el programa a Sant Julià de Lòria sota la direcció de Gerard Claret. Els dies 28 i 29 de maig es duran a terme les darreres sessions de treball: el 28, de les 16.30 a les 20 hores, i el 29, de les 10 a les 14 hores, a l'auditori Claror.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT