PUBLICITAT

Canillo, Encamp i Grandvalira, l'alternativa a la platja

  • Oci, esports, cultura i compres es mostren en una guia global
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Dolors Cabot, José Blanco i Pere Marsenyach, ahir en la presentació de la nova guia de l'estiu Foto: ANA / M. T.

Els comuns de Canillo i Encamp, i el domini de Grandvalira, van presentar ahir una nova edició de la guia conjunta d'activitats d'estiu, que aquest any porta com a principal reclam el fet de ser l'alternativa a la platja, segons va informar l'ANA. La guia és, en aquesta ocasió, més reduïda i amb el contingut més concentrat, dividit en quatre apartats: oci i diversió, esports i muntanya, cultura i tradicions, i compres i relax, amb la intenció de vendre l'oferta turística com un tot i no només a nivell parroquial. S'han fet un total de 57.000 guies, 7.000 més que l'any passat tot i que és la meitat de la xifra de les d'hivern, i han tingut un cost de 44.000 euros.

¿Per què fer una escapada a la muntanya quan tothom és a la platja?, aquest és el títol de la nova guia turística d'estiu de Canillo, Encamp i Grandvalira, que té per objectiu consolidar les activitats que ofereixen els dos comuns i el domini esquiable com un alternativa per a tots els clients que no volen anar a la platja.

Pel que fa a Grandvalira, el seu director, José Blanco, va explicar que la guia promociona el producte familiar, els circuits de BTT de Soldeu, el kàrting del Tarter, així com el camp de golf, un producte que, segons Blanco, està cada cop més consolidat, i que aquest any gaudirà de millors condicions a causa de la falta de neu a final de temporada. Pel que fa a Canillo, la cònsol menor, Dolors Cabot, va destacar que com a novetats la guia incorpora el nou itinerari del Bony de les Neres, així com la possibilitat que tindran els clients d'adquirir en els seus allotjaments unes targetes d'activitats, de temàtica cultural o esportiva, per descobrir la parròquia.

Quant a Encamp, el conseller de Turisme, Pere Marsenyach, va indicar que a l'estiu aquesta parròquia s'està especialitzant en les estades esportives, i que estan a punt de tancar el contracte amb el Barça per tornar a tenir les seccions de bàsquet, handbol, futbol sala i vòlei, a més d'estades d'altres clubs tant de proximitat com de renom internacional, com és el cas del Dynamo de Moscou de futbol sala. De fet, el conseller va assegurar que el Barça els ha servit de reclam per d'altres clubs esportius.

NOMÉS DIRECTOR COMERCIAL / Nevasa ha encarregat a una empresa externa la recerca del substitut de Blanco que, tal com va dir Cabot, el més segur és que no ocupi el lloc de director general, com fins ara, sinó que sigui un perfil de director comercial i màrqueting. L'objectiu és reforçar aquestes dues àrees tenint en compte que la resta de responsabilitats ja poden estar cobertes pels directors de les dues societats.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT