PUBLICITAT

Despres torna a la competició a l'exigent Ral·li de Sardenya

  • El dur terreny demana el pilot competir amb la moto d'enduro 530 KTM EXC
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Cyril Despres, a un entrenament amb la moto d'enduro 530 KTM EXC Foto: EL PERIÒDIC

Cyril Despres (Red Bull KTM i membre del Team Grandvalira d'esportistes) torna a la competició amb el Ral·li de Sardenya. La cita és important perquè el pilot resident ha estat treballant i entrenant de valent per fer front a aquesta competició amb les suficients garanties de victòria.

En el darrer mes ha estat preparant-se amb un programa d'entrenament específic per poder competir amb la millor forma en totes les curses que té programades per al mes de juny. L'acció comença aquest pròxim cap de setmana ?divendres és la primera etapa? amb una de les carreres que Despres considera com una de les seves preferides de l'any: la Sardegna Rally Race. El pilot francès explica que a excepció de Chaleco López ?baixa per lesió ?, la resta de top riders del panorama internacional hi participaran, «i sembla que hi haurà una lluita ferotge per la victòria», segons va afirmar el pilot de KTM. La cursa compta «amb zones extremadament estretes i molt tècniques, i per això he decidit deixar la meva moto 450 de ral·li a casa i optar per la 530 KTM EXC, preparada especialment per l'enduro».

A finals de mes es concentrarà amb la preparació per afrontar la KTM Mania, al sud de França, abans de marxar cap a Àustria. En aquesta competició participarà al ja famós Erzberg Rodeo, un enduro extrem que sempre atrau un gran nombre d'espectadors entusiastes en el cor de la terra de la KTM.

Tot i aquest calendari, Despres afegeix amb optimisme que «només per assegurar-me que no m'avorreixo entre competició i competició, participaré també al Infront Sports Media, una carrera de tres dies a Suïssa». El ben cert és que sigui on sigui competint, sempre ho farà per obtenir el millor resultat. La primera prova de foc és a Sardenya, on ja hi és concentrat abans que comenci a rodar amb la seva KTM.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT