PUBLICITAT

El 60% dels treballadors de Pyrénées participen a les primeres eleccions sindicals

  • El director de Recursos Humans del grup explica que l'existència d'una interlocució entre la direcció i els treballadors suposa un pas endavant i positiu subtítols
25052011_pyrenees
Una treballadora s'identifica abans d'exercir el seu dret a vot.. Foto: TONY LARA
El 60% dels treballadors de Pyrénées, 282 en números absoluts, han participat a les eleccions per escollir representants sindicals que han tingut lloc aquest dimecres a les dependències del centre comercial. Les tres meses electorals constituïdes s’han repartit un cens d’electors de 478 empleats sobre un total de 520 en plantilla. La jornada electoral s’ha desenvolupat amb total normalitat entre les les 10 i les 17 hores, segons han informat fonts de l'empresa. Els candidats escollits han estat Julia Botello (155 vots), María José Gallardo (132 vots), Ana María Holguín (132 vots), i Daniel Rodrigues (131 vots). En l'escrutini s'han comptabilitzat quatre vots en blanc. Els resultats es traslladaran al Departament de Treball, que els notificarà a l'empresa. Després, la companyia tindrà un termini de temps a per presentar un recurs als resultats si considera que hi ha motius.
Els treballadors del centre comercial Pyrénées han iniciat aquest dimecres, a partir de les deu del matí, les eleccions per escollir els seus primeres delegats sindicals, un procés que ha arrencat "per inciativa dels treballadors", segons ha explicat el director de Recursos Humans del grup, Josep Manzano, per qui les eleccions i l'existència d'una interlocució entre la direcció i els treballadors suposa un pas endavant i positiu. Cinc treballadors aspiraven a ocupar una de les quatre places de delegat sindical que existeixen en aquestes eleccions. Alguns d'ells han expressat aquest mateix dimecres les primeres inquietuds a debatre com és la flexibilització dels horaris comercials i la conciliació de la vida laboral amb la familiar.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT