PUBLICITAT

Forné condiciona la seva entrada a DA a l'afiliació a la Internacional Liberal

  • L'excap de Govern creu que les idees liberals "fetes a l'andorrana" són perfectament vàlides, i així es va reflectir en l'ideari del PRA
25052011_forne
L'excap de Govern, Marc Forné. Foto: ANA
L'excap de Govern, Marc Forné, creu que l'espai natural internacional d'un partit com Demòcrates per Andorra hauria de ser la Internacional Liberal, tal com es contemplava en l'ideari del Partit Reformista d'Andorra, en la redacció del qual ell hi va participar. L'excap de Govern ha fet aquestes declaracions en el decurs d'una entrevista al programa Ara i Aquí de RNA, on ha assegurat que si el nou partit demòcrata contempla aquesta afiliació internacional, ell s'hi adherirà.
Forné ha assenyalat que l'afiliació de DA a la Internacional Liberal és una de les condicions necessàries per a que ell s'impliqui en el projecte, ja que creu que les idees liberals "fetes a l'andorrana" són perfectament vàlides, i així es va reflectir en l'ideari del PRA, que espera que serveixi de base al de la nova formació demòcrata.

Forné ha parlat de la dissolució del PLA i ha reconegut que "li dol" tot i que ha afegit que està sent una liquidació suau i s'ha mostrat confiat que es tindran en compte les idees plasmades en l'ideari del PRA. Pel que fa a l'assumpció del deute del Partit Liberal, Forné creu que "no pot ser que un partit l'assumeixi" i s'ha mostrat més partidari que siguin les persones individuals qui se'n facin càrrec. En aquest sentit, ha assenyalat que la gent que estigui interessada a col·laborar per eixugar el deute ho podrà fer.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT