PUBLICITAT

Sant Julià inicia els itineraris d'estiu i inclou la visita a Sant Miquel de Fontaneda

  • Dels recorreguts oferts n'hi ha quatre que són d'ecoturisme i que són els que es poden fer només des del mes de maig i fins a l'octubre
25052011_santjulia
El representant de l'empresa Experiència de Muntanya, Gerard Olm, i el conseller de Turisme del Comú de Sant Julià de Lòria, Enric Naudi, durant la presentació de la guia d'itineraris. Foto: ANA / N. M.
Aquest dimecres al matí s'ha presentat la nova guia d'Itineraris Guiats de Sant Julià de Lòria, que aquest any inclou, com a novetat, la possibilitat de visitar Sant Miquel de Fontaneda que estarà oberta al públic durant els mesos de juliol i agost. Els vuit itineraris guiats que ofereixen conjuntament el Comú de Sant Julià de Lòria i l'empresa Experiència en Muntanya, són els mateixos que s'han proposat durant els darrers tres anys i que al 2010 van rebre més de 4.000 visites.

El conseller de Turisme de Sant Julià de Lòria, Enric Naudi, i el representant de l'empresa Experiència en Muntanya, Gerard Olm, han presentat aquest dimecres al matí la guia d'Itineraris Guiats que ofereix vuit visites diferents explicades en quatre idiomes. Dels recorreguts oferts n'hi ha quatre que són d'ecoturisme i que són els que es poden fer només des del mes de maig i fins a l'octubre.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT