PUBLICITAT

Les divises confiscades a la Farga de Moles se xifren en 800.000 euros

  • Aquest anys s'han donat més infraccions amb menys diners
P. G.
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Les divises confiscades aquest any per la Guàrdia Civil a la duana de la Farga de Moles se xifren en 800.000 euros, una quantitat molt similar a l'esdevinguda l'any passat en aquestes dates, segons va afirmar ahir Carlos Fraile, de la comandància de Lleida. Segons Fraile aquest any estan donat-se més casos d'infraccions amb menys quantitats de diners ja que l'any passat van ser en concret dos els controls que van esdevenir amb una xifra molt alta de divises. L'any passat va obtenir un increment del 3.000% respecte l'any 2009, interceptant un total de 2,5 milions d'euros.

Pel que fa al contraban de tabac confiscat a la frontera hispano-andorrana, les xifres també se situen de manera molt similar a les de l'any passat (262.172 paquets de tabac ros valorat en 890.000 euros).

En aquest sentit la Guàrdia Civil va decomissar el passat dilluns 500 paquets de tabac de contraban a J.M.F., de 21 anys i veí de la Seu d'Urgell. El decomís es va produir a les set de la tarda en una pista forestal de Castellnou de Calcorze, al terme municipal de Valls de Valira. La mercaderia, valorada en 2.123 euros, estava amagada a l'interior d'un Renault Twingo. Els agents van aixecar acta de decomís de contraban i el tabac va quedar a disposició de l'administrador de la duana de la Farga de Moles.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT