PUBLICITAT

Suñé proposa cinc canvis de directius d'àrees d'Educació

  • El Consell de ministres té previst aprovar avui nomenaments d'altres caps
P. G.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Rosa Suñé, ministra d'Educació Foto: ÀLEX LARA

Avui el consell de ministres té prevista l'aprovació del nomenament de diferents directors dels departaments del Govern. Tot i això no es preveu encara l'aprovació dels diferents noms que la ministra de Joventut, Educació i Esports, Rosa Suñé, ha proposat ja als responsables del seu Ministeri, segons va poder saber ahir aquest rotatiu. Suñé ha proposat canvis importants en l'estructura de l'organigrama de l'àrea d'Educació i els noms que proposa són Ester Villarubla com a directora d'escola andorrana; Quim Torreda, com a director de Formació Professional; Mercé Cabré com a directora de suport educatiu; Anna Zamora, com a directora de sistemes educatius i finalemnt, Meritxell Gallo, com a directora d'ensenyament superior i recerca.

Aquesta proposta no es té previst que sigui debatuda avui al segon Consell de Ministres del nou Govern però sí pròximament, perquè Suñé així ho va proposar ahir als responsables del Ministeri.

Segons va avançar el cap de Govern, Toni Martí, l'organigrama del nou Executiu vol donar més prioritat a les direccions que a les secretaries d'Estat. També es va apuntar en alguns sectors que es respectarien alguns noms de directius de departament, però segons la proposta que va fer ahir Suñé, no serà en el cas del ministeri d'Educació, donat els canvis pronunciats i pendents d'aprovació.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT