PUBLICITAT

Màxima il·lusió

  • El cos tècnic i els jugadors aposten per la victòria a Almacelles, obtenir el títol i pujar a Primera Catalana
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Toscano, Riera, Emili, Mejías, Ayala i Maneiro celebren un gol amb l'afició, al camp d'Aixovall Foto: TONY LARA

El partit del pròxim diumenge a Almacelles és el més important per al FC Andorra dels últims anys. El conjunt andorrà s'hi juga el títol de la Primera Territorial, però el que és més important, el doble ascens de categoria. Si guanya, pujarà dues categories fins a la remodelada i futura Primera Catalana. Si empata o perd i acaba segon, la pròxima campanya jugaria a Segona Catalana. La il·lusió pel que tenen al davant és màxima, i cos tècnic i jugadors no contemplen altra cosa que un triomf.

L'Almacelles suma tres punts més que els andorrans. Si els lleidatans no perden, seran campions, però si l'Andorra venç, l'empat a punts dóna la primera plaça als tricolors. Tan fàcil com això. Així les coses, el tècnic Richard Imbernón ho veu clar: «Estem en el millor moment de la temporada, portem set partits consecutius guanyant i jo que conec el grup de jugadors des de fa temps puc dir que hi ha molta il·lusió i molt convenciment». Sobre el joc de l'Almacelles, que només amb un empat seria guanyador, Imbernón creu que no sortirà a especular: «Dubto que surtin tancats perquè juguen com nosaltres, i ja se sap que en futbol es diu que qui surt a empatar acaba perdent».

En aquesta idea es mostra Xavi Andorrà: «És un equip que li agrada tractar bé la pilota». Així mateix, el migcampista internacional assegura que el camí per arribar aquí ha estat difícil: «Érem conscients que no podíem fallar cap partit perquè ells anaven per sobre, però vam tenir la sort que ells van empatar a Borges Blanques. Ara només ens queda la cirereta del pastís». Per altra part, el golejador Riera va destacar la mentalitat d'un i altre equip: «No és el mateix ells que nosaltres, perquè nosaltres tenim alguna cosa per guanyar i ells alguna cosa per defensar, i la mentalitat és diferent». Un altre davanter, Toscano, parla del treball fet fins ara: «Fa tres setmanes pensàvem que no punxarien, però ho van fer i ara només ens queda el més difícil». El porter Ferran Pol, per últim, afirma que s'ha de «creure en la victòria», i clou: «Ara estem en el millor moment de la temporada».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT