PUBLICITAT

La jornada de comerç del centre històric d'Andorra la Vella afavorirà l'intercanvi d'experiències

  • Durant la trobada es vol aconseguir altres experiències amb experts d'altres nuclis com Vitòria, Sitges, Figueres i Terrassa
5930494789_reunio4
La representant de l'Associació de Comerciants del Centre Històric, Mar Garcia, el president de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis, Marc Pantebre, la cònsol major d'Andorra la Vella, Rosa Ferrer, i la consellera de Cultura i Turisme, Maite Cano, durant la presentació de la primera edició de la jornada. Foto: ANA / N. M.
El proper dia 7 de juny el Centre de Congressos acollirà la primera jornada de comerç del centre històric d'Andorra la Vella, amb el títol Els centres històrics del segle XXI. Com Adaptar-se als canvis. Durant la trobada es vol aconseguir un intercanvi d'experiències amb experts d'altres nuclis com Vitòria, Sitges, Figueres i Terrassa. La jornada està organitzada conjuntament pel Comú de la capital i la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis (CCIS), i ha comptat amb la col·laboració de l'Associació de Comerciants del Centre Històric d'Andorra la Vella. La iniciativa s'emmarca dins el pla de dinamització del centre històric que desenvolupa el Comú. La jornada estarà oberta al públic, i des de la CCIS han convidat als comerciants de tot el Principat a anar-hi perquè "encara que no siguin del centre històric poden aprendre amb les experiències dels altres".

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT