PUBLICITAT

119 estudiants s'examinen de la POB

  • Les proves s'allargaran fins divendres, i el 5 de juny es coneixeran els resultats
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Durant tota aquesta setmana 119 joves s'examinen de la Prova Oficial de Batxillerat (POB) al Centre de Formació Professional a Aixovall, nou dels estudiants són candidats lliures, segons va informar l'ANA. La nota que treguin comptarà un 40% per a la qualificació final de batxillerat, i el 60% restant s'obtindrà de la nota acadèmica dels dos cursos de batxillerat. Els resultats se sabran el dia 2 de juny a partir de les cinc de la tarda. Aquesta és la segona vegada que s'organitzen les proves que permeten obtindre el títol de batxiller.

La POB va començar ahir al matí amb les proves de llengua catalana, i van seguir per la tarda fent les de llengua anglesa. En total són set proves dividides en tres blocs, en funció del batxillerat que ha cursat cada alumne.

El dia cinc de juny es faran públiques les notes de la POB que es podran consultar a través del web de l'Àrea d'Exàmens Oficials i Reconeixement de Titulacions o al tauler d'anuncis del Ministeri d'Educació. Els que obtinguin una nota final de batxillerat compresa entre el 4,50 i el 4,99 sobre 10 punts, seran declarats pendents i se'ls ofereix la possibilitat de fer una recuperació quatre dies després, el 9 de juny també al Centre de Formació Professional d'Aixovall, presentant-se a dos exàmens de recuperació, que poden ser escrits o orals.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT