PUBLICITAT

El River aposta pel Joan Alay

  • El club demana a la FEB acollir el Mallorca al petit pavelló en la lluita per l'ascens, gràcies a la resposta contra el Tíjola
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El públic ha respost molt bé a la crida del club per omplir el Joan Alay en els dos partits contra el Tíjola, on s'ha aconseguit molta pressió per al rival. Foto: TONY LARA

La Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) ja té sobre la taula des d'ahir al matí la proposta del BC River Andorra de rebre al Joan Alay l'Iberostar Mallorca en els dos partits de la final pel play-off d'ascens a LEB Or que es disputaran la pròxima setmana. El club espera resposta avui.

El River ha analitzat la situació i s'ha donat compte que les 800 persones que entren al petit pavelló fan molta més força que el mateix número d'aficionats al Poliesportiu, on les graderies amb més capacitat fan que la sensació de força de l'afició sigui menor. Així doncs, davant de la resposta que va tenir el club per part dels seguidors durant els dos partits de la sèrie de semifinals contra el Promobys Tíjola, amb un Alay a vessar i amb un ambient de gran cita, el club va gestionar ahir la petició a la FEB, amb la intenció d'obtenir una resposta positiva.

DOS PARTITS MÀGICS / Els passats enfrontaments amb el Tíjola, un amb derrota en l'últim segon i l'altre amb victòria ajustada, han fet pensar la directiva del club, que en compenetració amb el cos tècnic, han vist amb bons ulls poder fer del Joan Alay una autèntica olla a pressió.

Els duels contra el conjunt almerienc a aquest pavelló han estat intensos, tant que fins i tot era impossible desviar la mirada de res que no fos el que estava passant a la pista de joc. La intensitat amb què s'escridassava cada atac rival, i els ànims que el públic transmetia als seus jugadors quan era el River qui buscava cistella, han estat clau per a aquesta decisió.

APROFITAR QUE ELS CANVIS ESTAN FETS / Una de les coses a favor del River és que com que a les semifinals es va veure obligat a exiliar-se al Joan Alay perquè al Poliesportiu es disputava la Final a 8 de la Lliga Europea d'hoquei patins, el petit pavelló ja està en condicions per complir amb la normativa que imposa la LEB Plata, amb les distàncies des de la línia de tres punts, l'ampolla quadrada, els marcadors sobre les cistelles i també les cistelles.

L'EQUIP, DE BANY A CALDEA / Per altra part, la dinàmica de l'equip no va variar ahir respecte a l'última gran sortida de l'equip a Plasencia quan va aconseguir el bitllet per a les semifinals. De la mateixa manera que en aquella ocasió, el club va organitzar una nova visita de tota la plantilla a Caldea per fer una sessió de recuperació de cara a preparar a partir d'avui a la pista els partits contra l'Iberostar Mallorca. El primer enfrontament serà divendres a les 21.00 a Inca, mentre que el segon serà diumenge a les 20.30 també a les Illes. Si la FEB dóna el vistiplau, l'Alay acollirà el tercer i el possible quart partit dimecres 1 i divendres 3, tots dos a les 21.00 del vespre. El cinquè partit, en cas d'arribar, serà de nou a Inca. El River sap que hi ha molt en joc.

 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT