PUBLICITAT

Si es vol l'ascens seran necessaris fitxatges

  • El BP Andorra ha dit adéu a la temporada en cedir al ?play-off' contra el Ribera Navarra, un equip que ha tingut al seu favor les baixes i la curta plantilla tricolor
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Paulinho i Carlinhos, dues referències per al BP Andorra Foto: ÀLEX LARA

Les coses són així. És possible que el BP Andorra, amb tota la plantilla disponible, hagués plantat cara al Ribera Navarra com per eliminar-lo del play-off d'ascens a Divisió d'Honor, però el que diu la realitat és que el conjunt andorrà ha patit tota la temporada per tenir un nombre de jugadors molt curt que, amb lesions pel mig, ha perjudicat molt. Així, si l'objectiu d'aquesta temporada era l'ascens a Honor, o almenys estar-hi ben prop, una entitat com el BP Andorra no pot renunciar a tenir la vista posada en altra cosa per a la campanya 2011-2012.

Des de l'entitat parlen de calma, de pensar en la secció de futbol, que és la que el pròxim diumenge es juga l'ascens a Almacelles a un matx clau, però Xavier De la Rosa ja va parlar després del partit contra el Ribera Navarra de dissabte de canvis. L'equip no es pot presentar a la fase definitiva de la temporada amb tres jugadors fonamentals lesionats i sense recanvis de similar nivell. Les absències de Nacho Llamas, Cabinho i les dificultats de Carlinhos per estar al cent per cent, han pesat. Potser una nova temporada amb més fitxatges, les coses serien diferents. Com estava tot, l'ascens era utòpic.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT