PUBLICITAT

La majoria d'edat d'Andoflora tanca superant les previsions

  • El bon temps ajuda a millorar els 10.000 visitants dels darrers 2 anys
CLARA GARNICA
LA MASSANA

Periodic
Visitants observen les plantes d'un dels expositors d'Andoflora Foto: TONY LARA

El Mercat de les plantes i de les flors de la Massana, Andoflora, ha superat la majoria d'edat en bona salut. Durant els tres dies de l'esdeveniment els 21 expositors han rebut un important volum de públic, que ha superat el d'edicions anteriors, segons va confirmar ahir el conseller de Turisme de la parròquia, David Baró.

El sol i les altes temperatures han permès superar els aproximadament 10.000 visitants registrats l'any 2009 i 2010. A més, les novetats d'aquesta edició han estat «un èxit» va assegurar Baró, motiu pel qual des del Comú van agafar ahir el compromís de repetir-les l'any vinent. En especial el massanenc va destacar l'espai pedagògic, en el qual han participat i han realitzat creacions florals singulars els alumnes dels centres de la Massana, i l'embelliment de les esglésies de les Valls del Nord. En aquest darrer aspecte, i veient les crítiques rebudes pels visitants, «l'any vinent obrirem les esglésies tor el cap de setmana» i no en hores puntuals com ha passat aquests dies.

Pel que fa a les vendes, els expositors van comunicar al Comú que havien estat «bones» tot i que el més important és «la promoció que realitzen i el contacte amb nous clients»,va manifestar Baró.

El conseller de Turisme va explicar que una mostra de la bona afluència ha estat l'aparcament, que ha esta «força ple», i els turistes que han vingut fins a la Massana expressament per visitar Andoflora. En aquest sentit Baró va destacar els grups d'alemanys i d'holandesos, a més del ja habitual turisme espanyol.

D'altra banda, ahir es van donar a conèixer els guanyadors del concurs d'aparadors. En total hi van participar onze establiments, i el premi va anar a parar al comerç Tots Dos Dones. També en aquesta activitat s'ha superat la participació de l'any passat. A més dels onze participants quatre botigues més del centre de la Massana també han decidit acollir-se a la iniciativa d'embellir els seus aparadors.

Per tot, Baró va ser rotund en el fet que Andoflora tingui una 19a edició. «La gent espera Andoflora per embellir balcons i façanes», va manifestar. Ahir a última hora encara hi havia visitants comprant plantes i flors.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT