PUBLICITAT

6.000 persones visiten l'estand andorrà de Construmat

  • Nou arquitectes del país de menys de 40 anys donen a conèixer els seus treballs
EL PERIÒDIC
BARCELONA

Periodic
Visitants s'interessen pel contingut de l'expositor andorrà, ahir. Foto: EL PERIÒDIC

L'Art de Viure Andorra, conjuntament amb el Col·legi d'Arquitectes d'Andorra, van participar aquest cap de setmana en la dissetena edició del Saló Internacional de Construcció de Barcelona, Construmat. Concretament amb un estand en què van presentar el treball de nou joves arquitectes andorrans de menys de 40 anys: Ciro Orobitg, Miquel Mercé, Xavier Orteu, Pau Iglesias, Jacint Gil, Ester Pascal, Moisés Pernía, Isabel Roy i Marta Vendrell.

La cita a la capital catalana va tancar amb una afluència de més de 128.000 visitants i 1.300 expositors. Pel que fa a la presència andorrana, unes 6.000 persones van visitar l'estand d'Art de Viure, el qual ha tingut el suport d'Andorra Turisme. Els visitants van interessar-se per la situació del sector al país i van mostrar interès a prendre part en iniciatives futures que es facin al Principat. També nombroses empreses van voler informar-se de les condicions per treballar a Andorra, a banda de rebre la visita de nombrosos arquitectes i professionals relacionats amb l'àmbit de la construcció del país.

Entre les personalitats que van acudir a l'estand va destacar la visita del reconegut arquitecte espanyol Luis Alonso, responsable del projecte de rehabilitació del complex de la plaça de toros de les Arenes, ara un singular centre comercial i d'oci.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT