Loan obté un sisè lloc i un abandó al Míting de Pau

• L'andorrà és novè en la general al Campionat de França de Fórmula-4
PAU

El monoplaça número 10 de Loan, dissabte al circuit urbà de Pau Foto: DPPI

Àlex Loan no va poder acabar ahir la segona cursa del Míting de Pau de Fórmula-4 quan lluitava per entrar a la zona de punts.

El pilot lauredià va sortir de la graella en la catorzena posició i va protagonitzar un bon inici de cursa, demostrant un pilotatge ferm. A meitat de cursa, però, quan l'andorrà lluitava per la novena posició, es va sortir del circuit. Uns metres abans una topada l'havia deixat sense frens i el jove pilot no va poder evitar aquest desellaç. Els avançaments al circuit urbà de Pau no són fàcils, però Loan, que sortia de la graella fora de la zona de punts, va anar a totes i va lluitar per remuntar i esgarrapar algun punt.

SISÈ EN LA PRIMERA CARRERA / El Míting de Pau va posar a prova els pilots i l'andorrà, tot i les dificultats, va aconseguir un bon resultat en la primera cursa, disputada dissatte al matí. Loan va finalitzar sisè després d'haver sortit des del dotzè lloc de la graella.

Aquest cap de setmana, doncs, Loan ha sumat cinc punts i ja n'acumula 15 en la classificació general, a la qual el pilot de l'Automòbil Club d'Andorra es manté a la posició número 9 sobre 22 pilots.

El Campionat de França de Fórmula 4 Auto Sport Academy arriba a l'equador de la competició. El quart Míting de la seva primera temporada en el món dels monoplaces es disputarà el cap de setmana del 25 i 26 de juny al circuit de Val de Vienne. Loan hi competirà amb un nou xassís i amb moltes ganes de seguir treballant i progressant.