El Cevalls venç el Reus 7-6 i obté la salvació matemàtica

• El retornat Manu Rodríguez marca quatre gols i Àlex Martín fa un ?hat-trick'

Manu Rodríguez, autor de quatre gols, ahir en una acció del partit. Foto: TONY LARA

El retornat Manu Rodríguez, amb quatre gols, i Àlex Martín, amb tres, van conduir ahir a l'Andorra HC Cevalls a la victòria per 7-6 contra el Reus Deportiu B que suposa per a l'equip que dirigeix José Luís Alessi a assegurar la permanència matemàtica en la Primera Catalana, a falta de dues jornades perquè acabi la competició.

El conjunt andorrà va desequilibrar en la segona part després que s'arribés al descans amb 2-2. El Cevalls va veure com el Reus responia als gols tricolors de la mateixa manera fins el 5-4, moment en el qual l'equip andorrà va accelerar el ritme per tal d'assegurar els tres punts. Ho va aconseguir i es va posar 7-4, però el relaxament va fer que el Reus s'apropés de nou al 7-6 quan faltaven dos minuts. Els d'Alessi van tornar a centrar-se i van saber aguantar el resultat. Manu, que torna a jugar per la baixa d'Iñaki, no té previst continuar el pròxim curs.