PUBLICITAT

El Liceo remunta un 3-0 contra el Reus i la Copa se'n va a Galícia

  • Álvarez, artífex de l'equip gallec amb quatre gols que valen ser campió d'Europa
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Els jugadors del Liceo celebren amb entusiasme el títol que els corona campions europeus, ahir. Foto: TONY LARA

El Liceo A Corunya és el nou campió d'Europa després d'imposar-se ahir per 6-4 en la final en un Poliesportiu d'Andorra a vessar, amb prop d'un miler d'espectadors.

Tal i com va començar el partit cap aficionat hauria apostat per una victòria gallega perquè només un equip va manar d'inici a la pista: el Reus Deportiu. Amb el rival intimidat, o nerviós, o incapaç de creure que s'estava jugant el prestigi de ser el millor club d'Europa, l'equip que entrena Alejandro Domínguez va anar per feina i durant el primer quart d'hora va ser imparable.

Caldú va inaugurar el marcador al minut 3, Raúl Marin va fer el segon al minut 11 i Casanoves el tercer al 16. 3-0 per a l'equip tarragoní. Semblava impossible una remuntada, tot i que s'han vist coses pitjors. Però possiblement això va ser contraproduent perquè l'equip tarragoní no va mantenir la tensió de l'inici i es va tranquil·litzar alhora que el Liceo feia el contrari: reaccionar.

EMPAT ABANS DEL DESCANS / I vista la situació l'equip corunyés no va necessitar ni deu minuts per neutralitzar el desavantatge. Pablo Álvarez va marcar l'1-3 asl minut 19; el català Bargalló, desaparescut fins el moment, va fer el 3-2 en la següent acció i al 22 Barreiros va cumlinar la remuntada. Amb tanta bogeria i tant canvi de protagonisme el joc es va tranquil·litzar ja fins el descans.

ÁLVAREZ, L'HEROI DEL MATX / En la represa tots dos equips van oferir una batalla més igualada. El Reus, però, atacava amb més precaució, vigilava més no fallar que intentar encertar amb la porteria contrària i la situació se li va tornar en contra perquè el Liceo va marcar el 3-4 en la primera acció de perill real, al minut 40. De nou Pablo Álvarez va caçar una bola alta en l'àrea petita per fer un gol de murri .

A partir de llavors l'equip de La Corunya va decidir jugar al contracop i l'aposta del seu tècnic, Carlos Gil Seijo, va sortir rodona. Marin va fallar una falta directa al minut 40 en l'única ocasió amb cara i ulls del Reus i en el 45 Barreiros va definir a la perfecció en aprofitar una passada de 30 metres. Un fantàstic Álvarez va signar la sentència al 47.

Gual va reanimar les esperances tarragonines de remuntada amb el 6-4 a dos minuts per al final però de nou Álvarez va fer desaparèixer tota opció del Reus amb el 7-4, el quart gol del seu compte particular La Copa de Campió de la Lliga Europea se'n va a Galícia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT