PUBLICITAT

El River es juga avui a Tíjola l'accés a la final amb Johnson lesionat

  • Segons Peñarroya «té un esguinç en un turmell i si no fos el ?play-off' no jugaria»
I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Johnson amb la pilota en el quart partit amb el Tíjola, divendres a l'Alay Foto: TONY LARA

Problemes extres per a Joan Peñarroya. El quart partit de les semifinals del play-off per l'ascens a LEB Or s'ha cobrat una víctima i de pes de cara al duel del desempat, que es disputa avui a la pista del Promobys Tíjola (18.00 hores). Rob Johnson va patir un esguinç en un turmell quan faltaven tres minuts per al final i l'entrenador del conjunt andorrà va admetre: «Perquè estem en el play-off, sinó no jugaria». Missatge clar i directe de que una de les peces clau del seu equip, el que divendres va volar més que ningú a falta de quatre segons per agafar un rebot clau –ja amb el turmell malmès–, no està per un altre partit a mil revolucions.

Aquest és un problema més que s'afegeix a la llista perquè el més preocupant per a Peñarroya és el desgast físic que comença a notar el vestidor en una eliminatòria en la qual la igualtat entre els dos equips és tanta que tots els jugadors es buiden i van al límit. Això pot afectar en el rendiment a la pista, no tant en el cúmul de minuts jugats sino sobretot en el joc interior, tal i com va indicar el tècnic del River: «Tenim una plantilla limitada i sota la pintura estem condicionats per les faltes personals. No podem carregar-nos».

Això fa que l'aplicació en defensa sigui un pel més tova i no es pugui jugar amb una agressivitat al límit, mètode que sí que utilitza el Tíjola, equip que compta amb més banqueta, amb vuit homes que promitgen més d'un quart d'hora de joc per partit.

Només queda un partit contra el Tíjola. És o tu o jo. Però passi el que passi segons Peñarroya s'han vist partits «de primer nivell com pocs en aquesta categoria. Els petits detalls acaben sent decisius».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT