PUBLICITAT

El FC Andorra visita el camp d'un Linyola amb ganes de revenja

I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Penúltima jornada de lliga en el grup 5 de la Primera Territorial de Lleida. El FC Andorra continua segon, desde la setmana passada a tres punts del líder Almacelles i avui tots dos juguen a domicili a les sis de la tarda. L'equip tricolor a Linyola, l'EFAC a Artesa de Segre.

Cap dels dos rivals té res en joc però l'equip de Richar Imbernón espera un ambient hostil en el poble de Bojan Krkic perquè segons va explicar el tècnic andorrà: «En la primera volta vam forçar la cinquena groga a Marc Pujol abans de jugar contra el Linyola perquè volíem assegurar-nos que estigués davant l'Almacelles. Ells s'ho van prendre com una falta de respecte i ens tenen ganes. Jo ho entenc, però aquí cadascú fa la seva lliga i mira pel seu bé». Per això l'entrenador no vol ni parlar del darrer partit de lliga, a Almacelles: «Anirem allà a fer el pasadís al campió o a jugar-nos la lliga així que aquesta setmana no hem parlat res de si serà o no una final. Primer hem de guanyar a Linyola per assegurar-nos arribar-hi amb opcions».

Linyola compta amb un camp municipal d'aquells que semblen més un prat que no pas un terreny de joc ja que té herba amb moltes plaques de terra i la pilota roda amb més dificultats. Un desavantatge per al joc de toc de l'Andorra, que a sobre tindrà les baixes de Nuno i Àngel per lesió, i de Paredes per motius laborals.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT